Kunstnere, Tune Musikfestival
GEBUHR

Optræder kl. 14:15 – 15:00

GEBUHR er et af de stærkeste nye navne på den danske musikscene og består af de to brødre Mads og Mathias her fra Tune.

Begge brødre er selvlærte og det har altid været trangen til at producere musik, som har drevet dem begge.

Med Mads som vokalist og Mathias som producer skabes der en afslappet melankolsk vibe med bløde R&B tendenser, som mikses med den hårdere vokal fra rapgenren. Brødrene eksperimenterer med stimulerende, følelsesladede vibes, som med garanti tager lytteren med på en musikalsk rejse. 

Mads har haft interesse i at synge siden barnsben og startede med at skrive egne sange efter købet af en guitar. Mathias startede med at producere musik i FL Studio i en alder af 12 år og har siden da lært sig selv at spille klaver. Da Mads blev 14 år forsøgte han sig med rap og Mathias startede med at producere hiphop beats som resultat. Brødrene besluttede sig så for at slå sig sammen og startede med at lave musik, samtidig med at de byggede eget lydstudie.

Som årene gik eksperimenterede de med forskellige genrer i søgen efter deres egen lyd. Fra 2015-2017 udgav brødrene 5 sange under navnet Mads Gebuhr, men fandt for alvor først deres musikalske selv under navnet GEBUHR.

I januar 2017 udgav de deres debut single ‘Faded’, som en duo under det nye navn og markerede sig hermed som en ny spiller i branchen. Efter dannelsen af GEBUHR er det gået stærkt med hundredetusinder af streams på Spotify og de har dermed for alvor markeret sig som en stærk spiller – ikke bare på den nationale, men også den internationale musikscene.

Både KarriereKanonen og flere meningsdannende musiksider har anerkendt deres talent og deres innovative bidrag til den danske musikscene.