Kunstnere, Tune Musikfestival
HipSomHap

Anna og Andreas er klar igen!

Optræder kl. 13:15 – 14:00

Det er med stor glæde, vi atter kan byde velkommen til Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, der fortæller sjove historier om at fyre den af og gøre det, man har lyst – også når de voksne ikke synes det er verdens bedste ide. Anna og Johnny har været med fra starten på Tune Musikfestival og børnene er vilde, når HipSomHap sætter igang og taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem. Så glem alt om guitar og rundbordspædagogik: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool.

Gruppen har allerede spillet mange koncerter i hele landet og udgav i 2017 ”Hop Lidt Mer”, der er spækket med skægge og skæve fortællinger, fængende hooks og hiphop-attitude i børnehøjde – alt sammen bakket op af en topmoderne lydside med catchy beats, man umuligt kan sidde stille til.  Indeholder bl.a. singlerne “Av!”, “Min Far” og “Fredagsslik”.

Omdrejningspunktet er rap og leg med ord på en sjov og anderledes måde. Missionen er at underholde ungerne på deres egne præmisser. HipSomHap taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem.

Teksterne er legesyge, levende og ligetil med sjove historier i børnehøjde. Det handler om at have det sjovt og gøre det, man har lyst til – også selvom de voksne ikke lige synes det er verdens bedste ide. Som fx fortællingen om ”Johnny Ligeglad”, der gør hvad det passer ham og tegner planeter på væggen i stedet for at rydde op på sit værelse.

Når HipSomHap optræder live, ryger armene i vejret og alle synger, hopper, danser og tramper i gulvet. Alle er med – og ikke kun som modtagere. Børnene er nemlig med til at skabe både musik og tekst, når de fx skal bestemme indholdet af en sang, der bliver improviseret ud fra de ord og rammer, børnene finder på.