Om os

Hvem er vi - og hvorfor gør vi dette?

Foreningens bestyrelse bestående af Peter Jørgensen, Ulrik Bjørneboe, Jesper Egon Jensen og Kathrine Bjørneboe.

Foreningens bestyrelse (fra venstre): Peter Jørgensen, Ulrik Bjørneboe, Jesper Egon Jensen og Kathrine Bjørneboe.

Tune musikfestival er startet af lokale Tuneborgere, som gerne ville have en musikfestival startet i byen. Ideen var at give noget tilbage til musikken. Den gode energi og glæde, musikken giver os. Derudover handlede det om at  at skabe flere aktiviteter i byen, og for at få musikken ud og få liv.

Vi er en lille landsby, men vi bor jo stadig over 6.000 mennesker. Der er mange frivillige, og vi passer godt på hinanden. Derfor er det også naturligt, at Tune har en musikfestival.

Idéen med Tune Musikfestival er at give noget tilbage til musikken. Vi forsøger at skabe rammerne omkring en dag fyldt med god musik og rytmik. Det er vigtigt at hele familien kan være med. Derfor er vores musikprogram også sat, så der er noget for de helt små, for de unger og for de voksne senere på dagen.

Ambitionen er en

hyggelig og GRATIS festival

Alt arbejde for foreningen er frivilligt og fuldstændigt ulønnet. Vi ønsker blot at bygge vores festival op år for år, og være med til at gøre Tune endnu mere attraktiv, og at skabe en god familiedag med musik og underholdning i sommerperioden – både for de helt små, for de unge og for de voksne.

Vi har en masse frivillige kræfter som gør det muligt at afholde Tune Musikfestival.

En særlig tak til Lions & Tune Borgerhus for at bakke op. Og en KÆMPE TAK til alle sponsorerne i erhvervslivet i Tune og Greve, som gør det muligt for os at afvikle arrangementet hvert år. Uden vores sponsorer ville der ikke være en festival!

Derfor opfordrer vi naturligvis også til at støtte op om det lokale erhversliv. Vi glæder os hvert år til at levere et godt musikprogram og bidrage til at Tune er en aktiv by med en masse gode tilbud.

Kontakt os

Har du lyst til at bakke op om vores projekt som sponsor eller som frivillig, så tag meget gerne kontakt itl os.

Vi vil mægtig gerne har endnu flere friske kræfter og sponosrater ind.

Alt sammen kan være med til at gøre Tune Musikfestival endnu bedre!