Om os

Hvem er vi - og hvorfor gør vi dette?

Foreningens bestyrelse bestående af Peter Jørgensen, Ulrik Bjørneboe, Jesper Egon Jensen og Kathrine Bjørneboe.

Foreningens bestyrelse (fra venstre): Peter Jørgensen, Ulrik Bjørneboe, Jesper Egon Jensen og Kathrine Bjørneboe.

Tune musikfestival er startet af lokale Tuneborgere i 2015. Vi var enige om at der manglede en form for samlingspunkt omkring musik og fællesskab for Tunes borgere og omegn.

Mantra’et var at give noget tilbage til musikken og skabe en fælles dag for familien med fuld musik.

Det skulle være gratis så alle kunne deltage, og derfor var støtten fra det lokale erhvervsnetværk altafgørende for, om Tune Musikfestival skulle blive en realitet.

I dag er Tune Musikfestival en årlig begivenhed, der tiltrækker mennesker fra Tune, Karlslunde, Greve, Roskilde og Solrød; ja, sågar i Hillerød har vi en fast skare, der kommer hvert år.

Vores musikprogram sammensat således, at der er noget for de mindste, de unge og de voksne, som dagen skrider frem og hvor der et kæmpe legeområde med gratis adgang til hoppeborge og alverdens oppustelige aktiviteter, mekanisk tyr og ansigtsmaling. Vi har opbakning af Beredskab 4K, der stillede med en brandbil og gav børnene mulighed for at lege brandmand for en kort stund, og vi samarbejder i også med Beredskab 4K omkring deres uddannelsesprogram til samaritter.

Festivalen drives udelukkende af frivillige kræfter. Foruden bestyrelsen, er der en fast gruppe frivillige på ca. 50 personer, som hjælper til både dagen før med opstilling, på selve dagen i boderne og på pladsen samt dagen efter, når Borgerhusets have skal ryddes op.

Vi er utroligt stolte af den kæmpe indsats vores frivillige yder, og vi fejrer vores succes med en frivilligfest for netop denne gruppe ildsjæle, hvor vi får opbakning fra den lokale café til at afholde festen.

Vi får enorm positiv feedback på vores brugerundersøgelser, hvor den største udfordring nok er pladsens kapacitet – Tune Borgerhus har sine begrænsninger, og sidste år nåede vi den maksimale mængde besøgende på samme tid. Det er vi stolte af, men det også er noget, vi gerne vil gøre noget ved. Vi omstrukturerer og maksimerer Tune Musikfestivals område hvert år, så vi kan sikre vores gæster trygge rammer.

Ambitionen er en

hyggelig og GRATIS festival

Alt arbejde for foreningen er frivilligt og fuldstændigt ulønnet. Vi ønsker blot at bygge vores festival op år for år, og være med til at gøre Tune endnu mere attraktiv, og at skabe en god familiedag med musik og underholdning i sommerperioden – både for de helt små, for de unge og for de voksne.

Vi har en masse frivillige kræfter som gør det muligt at afholde Tune Musikfestival.

 

En særlig tak til Lions & Tune Borgerhus for at bakke op. Og en KÆMPE TAK til alle sponsorerne i erhvervslivet i Tune og Greve, som gør det muligt for os at afvikle arrangementet hvert år. Uden vores sponsorer ville der ikke være en festival!

 

Derfor opfordrer vi naturligvis også til at støtte op om det lokale erhversliv. Vi glæder os hvert år til at levere et godt musikprogram og bidrage til at Tune er en aktiv by med en masse gode tilbud.

Kontakt os

Har du lyst til at bakke op om vores projekt som sponsor eller som frivillig, så tag meget gerne kontakt til os.

 

Vi vil mægtig gerne have endnu flere friske frivillige kræfter ind, og vi tager altid imod sponsorater, der kan hjælpe os med at gøre Tune Musikfestival endnu hyggeligere og stadig forblive et gratis arrangement.

 

Alt sammen kan være med til at gøre Tune Musikfestival endnu bedre!