Vi søger altid frivillige kræfter. Det er dét, der gør det muligt at afholde selve dagen. 

Vi har et fast team af 25-30 medhjælpere, der alle giver den en KÆMPE SKALLE, når festen skal forberedes, afholdes og afvikles. I kort form har vi brug for hjælp til opstilling, afvikling på dagen, men også gerne med oprydningen. Vi plejer at have det super-hyggeligt. Selv når vi skal rydde op, med en lille smule tømmermænd. Så mødes vi til noget friskbagt bagerbrød og tager os sammen et par timer, og så er pladsen fin og klar til næste arrangement.

Så hvis du har lyst til at hjælpe os med Tune Musikfestival, må du meget gerne kontakte os via nedenstående formular. Vi forsøger at respektere alles foretrukne ønsker til at stå i bar eller rydde op. Hvis ikke vi kan opfylde dit ønske er det okay at side “nej tak, ikke alligevel”. Det bliver vi ikke uvenner af 🙂

Bliv frivillig

At være frivillig er skal ikke føles som en pligt

Vi tager det ikke for givet at vores frivillige team lægger sig i selen for at være med til at skabe en god fest.

Vi er meget taknemmelige over al den hjælp vi kan få.

Vi har et godt sammenhold og vi har en respekterer hinanden. Når man er frivillig i Tune Musikfestival har man også medbestemmelse over hvordan tingene skal fungere, men vi vil også gerne kvittere med mad og drikke på dagen samt med en årlig “FrivilligFest”, hvor vi alle sammen kan mødes og fejre det gode sammenhold og blive endnu bedre til den næste festival – sammen!

Frivillig Fest på Café Krüger