Vi søger altid frivillige kræfter. Det er dét, der gør det muligt at afholde selve dagen. 

Vi har et fast team af ca. 50 glade og friske frivillige, der alle giver den en KÆMPE SKALLE, når festen skal forberedes, afholdes og afvikles.

I kort form har vi brug for hjælp til opstilling, afvikling på dagen, men også gerne med oprydningen dagen efter. Vi plejer at have det super-hyggeligt – selv når vi skal rydde op, med en lille smule tømmermænd. Så mødes vi til noget friskbagt brød og tager os sammen et par timer, og så er pladsen fin og klar til næste arrangement.

Hvis du har lyst til at hjælpe os og Tune Musikfestival, må du meget gerne kontakte os via nedenstående formular.

Vi forsøger at respektere alles foretrukne ønsker til at stå i bar eller rydde op. Hvis ikke vi kan opfylde dit ønske er det okay at sige “nej tak, ikke alligevel”. Det bliver vi ikke uvenner af 🙂

Bliv frivillig

At være frivillig er skal ikke føles som en pligt!

Vi tager det ikke for givet at vores frivillige team lægger sig i selen for at være med til at skabe en god fest. Vi er ekstremt taknemmelige over al den hjælp vi kan få.

Der er et godt sammenhold  og en helt fantastisk stemning og vi respekterer hinanden. Når man er frivillig i Tune Musikfestival har man også medbestemmelse over hvordan tingene skal fungere.

Vi kvitterer med mad og drikke på dagen samt med en årlig “Frivillig Fest”, hvor vi alle sammen kan mødes og fejrer det gode sammenhold og den gode fest vi har skabt sammen!

Frivillig Fest på Café Krüger